Pelerinaj în Moldova și Bucovina

Cost pelerinaj 1250 lei/pers.

(grup 8 persoane)

PERIOADA: 3 – 7 IULIE

Procedura achitare:

– 400 lei avans la rezervare și 850 lei cu 5 zile înainte de îmbarcare;

Inclus:

– Transportul cu microbuz 8 locuri 2020 (aer conditionat);
– Cazare la pensiune/motel/hotel 3* (4 nopti);
– Ghid teolog și rugaciune la fiecare sfântă biserică;

Îmbarcare din Sibu, Fagaras, Brasov si zonele învecinate.

Masa nu este inclusă în preț – recomandăm să aveți pachet (oprim zilnic la un supermarket pentru aprovizionare). În funcție de timp și posibilități oprim la restaurant pentru masă caldă. Locurile în microbuz se distribuie în funcție de înscriere, la achitarea avansului aflați și locul. Recomandăm ținută și conduită decentă pe toată durata pelerinajului.

Nu include:

– intrarile la obiective;
– masa pe drum si la cazari;
– asigurare medicala si asigurare storno;

Pelerinaj în Moldova și Bucovina 2023

Ziua 1

Plecare din Sibiu ⇒ Făgăraş ⇒ Brașov ⇒ Miercurea CiucLacu Rosu – Cheile Bicazului – Manastirea Paltin Petru Voda (ridicata de sfintitul parinte Iustin Parvu, unul dintre cei mai de seamă martiri, misionari şi duhovnici ai României),  – Targu Neamt/Piatra Neamt – cazare.

Ziua 2

Manastirea Secu (o cruce in care se gaseste o particica de lemn din Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Mantuitorul Iisus Hristos, chivotul in care sa pastrat un fragment din piciorul Sfantului Ioan Botezatorul, particele din moastele Sfantului Apostol Andrei, ale Sfantului Marelui Mucenic Gheorghe, ale Sfantului Marelui Mucenic si Tamaduitor Pantelimon, ale Sfantului Mucenic Artemie, ale Sfantului Sfintit Mucenic Haralambie, ale Sfantului Ierarh Ioan Gura de Aur, ale Sfintilor Mucenici ucisi in Muntele Sinai, Rait si in Ierusalim, ale Sfantului Apostol Filip, ale Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava, ale Sfantului Arhidiacon Stefan, ale Sfintei Mare Mucenite Marina, ale Sfantului Grigorie Decapolitul) Manastirea Sihastria (infiintata in 1655, mari părinţi care s‑au nevoit aici: Părintele Cleopa, marele duhovnic Ieroschimonahul Paisie Olaru, vestitul pictor Schimonahul Irineu Protcenco şi cunoscutul scri­itor bisericesc Arhimandritul Ioanichie Bălan, dar şi alţi părinţi cu viaţă sfân­tă: Protosinghelul Ambrozie Dogaru, Ieroschimonahul Onufrie Frunză, Monahul Marcu Dumitrescu) – Manastirea Varatec (inchinare la moastele Sf. Cuvios Iosif de la Varatec si la Sf. Gheorghe Pelerinul) – Manastirea Agapia (pictata de Nicolae Grigorescu) – Manastirea Neamt (inchinare la moastele Sfintilor Paisie, Ioan Iacob si a Sfantului Necunoscut de la Neamt, si la moastele Sfantului Simeon de la Muntele Minunat, inchinare la icoana Maicii Domnului cu Pruncul de la Neamt, secolul al VII – lea)  Sfintele Moaste ale parintelui Ilarion Argatu – Boroaia (inchinare la moastele sfantului, mare duhovnic si nevoitor, unul dintre cei mai renumiti preoti ortodocsi exorcisti romani) – cazare Gura Humorului/Suceava.

Ziua 3

Manastirea Voronet (mormantul Sf. Cuv. Daniil Sihastrul) – Manastirea Moldovita (ctitoria lui Alexandru cel Bun) – Manastirea Sucevita (ctitorita de catre familia Movila, sfarsitul sec. al XVI – lea; inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului) Manastirea Bogdana (inchinare la moastele Sf. Leontie de la Radauti) – Manastirea Bogdana (inchinare la moastele Sf. Leontie de la Radauti) Manastirea Putna (racla cu sfintele moaște ale Sfântului Iacob Putneanul și moaște ale altor sfinți: Sfântul Ioan Botezătorul, Sfânta Ana, Sfinții Trei Ierarhi, Sfântul Ierarh Nectarie, Sfântul Ierarh Ghenadie, Sfântul Daniil Sihastru, Sfinții Sila, Paisie, Natan și Arsenie, Sfântul Mare Mucenic Procopie, Sfinții Mucenici uciși în Sinai și Rait și alte sfinte moaște care se află la mănăstire). – Cazare in Putna.

Ziua 4

Participare la Sfanta Liturghie – Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava (inchinare la moastele Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava) – Manastirea Dragomirna (inchinare la moastele Sf. Iacob Persul si la icoana Maicii Domnului cunoscuta ca vindecatoare si aducatoare de ploaie) – Manastirea Sfintii Trei Ierarhi – Catedrala Mitropolitana Iasi (inchinare la moastele Sf. Cuv. Parascheva) – Manastirea Hadambu (inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Hadambu). Cazare in Iasi.

Ziua 5

Plecare spre casa pe ruta Targu Frumos – Bacau – Mănăstirea Măgura Ocnei – Tg. Ocna (prima menționare a schitului a apărut într-un document din 13 noiembrie 1665) – Brasov – Fagaras – Sibiu.

Rezerva-ti locul acum.

  Copie carte identitate

  Rezerva un loc in acest pelerinaj

  Fii la curent cu noile pelerinaje

   (Datele personale vor fi folosite exclusiv pentru a te informa cu privire la noile pelerinaje organizate)

   2023-06-22T21:49:51+03:00marți, 6 iunie, 2023|0 Comentarii
   Go to Top