Pelerinaj Israel 2023

Se fac inscrieri

27 februarie – 4 martie | 20 – 25 martie | 24 – 29 aprilie | 15 – 20 mai

Preţ 850 euro cu urmatoarele cheltuielile incluse:

– Bilete de avion dus/intors Bucuresti – Tel Aviv;
– Transport în Israel cu microbuz sau autocar 2020;
– 5 nopti de cazare la hotel 3-4* cu demipensiune (mic dejun și cină);
– Ghid local și preot însoțitor;
– Contract și factură;

Cheltuielile neincluse:

– Asigurare de călătorie (obligatorie);
– Alte mese înafara de cele specificate în program;
– Tips pentru ghizi locali, soferi si personal hotelier (5 euro/pers/zi);
– Optionalele din program (35 euro/pers);

Avans 255 Euro – Pelerinaj Israel 2023

Supliment single: 195 euro

Ziua 1

Bucuresti (Otopeni) – Tel Aviv

Intalnire în  aeroport Otopeni la ora 03:30, plecare cu avion Wizz Air la 05:55. Ajungem la 08:35 în aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, facem formalitățile vamale și ne deplasam cu autocarul la Lod – Biserica Sfântul Gheorghe (mormântul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe) – Tel Aviv – Yaffo –  Cetatea Yafo – Biserica românească Sfântul Arhanghel Mihail (luam sfat duhovnicesc de la Pr. Gherasim, unul din cei mai mari duhovnici români din Tara Sfânta) – Casa lui Simon Tăbăcarul (locul unde Sf Ap. Petru a fost chemat să propovăduiască evanghelia tuturor popoarelor) – Biserica Tavitei (locul unde Sf. Ap. Petru o invie pe Tabita) – deplasare la Ein Karem Biserica Nașterii Sfântul Pr. Ioan Botezătorul (locul unde s-a născut “cel mai mare om din femeie”) – izvorul Sfintei Fecioare Maria (locul unde Maria s-a întâlnit cu Elisabeta, iar prucul a săltat în pantece de bucurie).

Cazare la hotel in Bethleem/Ierusalim și cină (demipensiune).

Optional: Participare la Sf. Liturghie la Biserica Sf. Mormânt (00:00-02:00).

Ziua 2

Bethleem – Manastirea Sf.Sava – Cetatea Ierusalimului

07:30 Mic dejun si deplasare cu autocarul la Bethleem – Mănăstirea Sfântul Sava (mănastire din sec. al V-lea, locul unde s-au nevoit unii din cei mai mari sfinţi ai ortodoxiei, Sf. Sava cel Sfintit, Sf. Ioan Damaschinul etc.) – Mănăstirea Sfântul Teodosie (începătorul de obşte, prima mănăstire de obște din lume, grota magilor – locul unde magii s-au odihnit spre tara lor, iar Ingerul Domnului s-a aratat si le-a spus sa plece pe alta cale in tara lor) – Câmpul Păstorilor (locul unde inoptau pastorii in noaptea Nasterii Domnului) – Biserica Naşterii Domnului (peştera unde s-a născut Mântuitorul nostru Iisus Hristos si icoana Maicii Domnului Bethleemiţa) – Grota laptelui (locul unde a alaptat Maica Domnului inainte de fuga in Egipt).

Deplasare la IerusalimZidul Plângerii (zidul de vest al Ierusalimului antic, loc important de rugăciune și reculegere pentru evrei) – Cina cea de taina si mormantul Regelui David. 

Timp liber prin Cetatea Ierusalimului 1h-2h.

Cazare la hotel in Bethleem/Ierusalim și cină (demipensiune).

Optional: Participare la Sf. Liturghie la Biserica Sf. Mormânt (00:00-02:00).

Ziua 3

Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii – Sfantul Mormant

07:30 Mic dejun si deplasare la Ierusalim – Muntele MăslinilorBiserica Înălțării Domnului și a doua  aflare a capului Sfântului Ioan BotezătorulMănăstirea Pater Noster (locul unde Mântuitorul a rostit Rugăciunea Domnească) – Mănăstirea Dominus Flevit (Domnul a plâns) – o frumoasă panoramă asupra Ierusalimului sau Orașul Păcii – Grădina Ghetsimanii (locul unde Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi arestat) – Mormântul Maicii Domnului (locul în care a fost înmormântată Maica Domnului și icoana nefăcută de mână omeneasă a Maicii Domnului Ierusalimitsa) – Biserica Sfântului Arhid. Stefan (locul unde a fost martirizat cu pietre primul martir creștin) – Casa Sfintilor Părinti Ioachim și Ana (locul unde s-a născut și a copilărit Maica Domnului) –  Via Dolorosa sau Drumul Crucii ( cele 14 opriri de pe Drumul Crucii) – Biserica Sf Mormânt (Sfântul Mormânt al Mântuitorului nostru Iisus Hristos).

Cazare la hotel in Bethleem/Ierusalim și cină (demipensiune).

Optional: Participare la Sf. Liturghie la Biserica Sf. Mormânt (00:00-02:00).

Ziua 4

Hozeva – Muntele Ispitirii – Raul Iordan – Marea Moarta

07:30 Mic dejun si deplasare cu autocar la HozevaMănăstirea Hozevei (moaștele Sf. Gheorghe și ale Sf. Ioan Iacob românul) – Deșertul IudeilorIerihon (cel mai vechi oras din lume) – Asezământul Românesc de la IerihonBiserica Dudu lui Zaheu (sicomorul în care s-a urcat Zaheu vameșul ca să-l vadă pe Mântuitorul) – Muntele ispitirii, Mănăstirea Carantania (muntele unde a fost ispitit Mântuitorul de către diavol) Râul Iordan ( unde a fost botezat Mântuitorul) – Mănăstirea Sfântul Gherasim de la Iordan (pustiul Iordanului – locul unde s-a nevoit Sf. Gherasim de la Iordan)  – Marea Moartă (plimbare cu cămile, baie în mare etc.) 

Cazare la hotel in Bethleem/Ierusalim și cină (demipensiune).

Ziua 5

Capernaum – Muntele Fericirii – Marea Galileii

07:30 mic dejun si deplasare la Tabgha (locul înmultirii painilor și peștilor) – Capernaum – ruinele orasului din perioada Mantuitorului, sinagoga si casa Sf. Ap Petru) – Biserica ortodoxă a Sfinților Apostoli – optional masa de pranz la Marea Galileii, pestele Sf. Petru – Muntele Fericirii (locul unde Mântuitorul a ținut predica despre fericiri) – optional croazieră pe Marea Galileii cu o copie a barcilor de pe vremea Mantuitorului – vizită la fabrica de slefuire a diamantelor Caprice

Cazare la Hotel în Tiberias și cină (demipensiune).

Ziua 6

Muntele Tabor – Cana Galieleii – Nazaret – Haifa 

07:30 Mic dejun si deplasare cu autocar la Muntele Tabor (locul unde a avut loc Schimbarea la fata a Mântuitorului – Mănăstirea ortodoxă a Schimbării la Față) – Cana Galileii (minunea prefacerii apei în vin, prima minune a Mântuitorului) – NazaretBiserica ortodoxă Sf. Arhanghel Gavril (aici se află izvorul Sf. Fecioare Maria, aflat în apropiere de locul casei Sf. Familii din Nazaret) – Basilica Catolica Bunei Vestiri (locul unde se află grota în care Sf. Arhanghel Gavriil a dat Maicii Domnului, Buna Vestire a nașterii Domnului) – Haifa Mănăstirea  Stela Maris (Steaua Mării, pestera Sf. Prooroc Ilie) și Gradinile Bahai (O frumoasă panoramă asupra Gradinilor suspendate Bahai, realizate după Gradinile antice ale Semiramidei).

Deplasare la aeroport Ben Gurion, sosire în aeroport la orele 19:00, decolare cu Wizz Air la orele 22:00, sosire în aeroport Otopeni Bucuresti la orele 00:55.

Preţ 850 euro cu urmatoarele cheltuielile incluse:

– Bilete de avion dus/intors Bucuresti – Tel Aviv;
– Transport în Israel cu microbuz sau autocar 2020;
– 5 nopti de cazare la hotel 3-4* cu demipensiune (mic dejun și cină);
– Ghid local și preot însoțitor;
– Contract și factură;

Cheltuielile neincluse:

– Asigurare de călătorie (obligatorie);
– Alte mese înafara de cele specificate în program;
– Tips pentru ghizi locali, soferi si personal hotelier (5 euro/pers/zi);
– Optionalele din program (35 euro/pers);

Avans 255 Euro – Pelerinaj Israel 2023

Supliment single: 195 euro

La cererea grupurilor programul și numărul zilelor  se poate modifica în funcție de cerere.

Este necesar pașaport valabil cu cel puțin 6 luni de la data întoarcerii în țara

Pentru orice alte modificări ale programului la cerere se percep tarife suplimentare.

Preotii care vin cu un grup formal primesc gratuitate. 

NOTĂ

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Compania aeriană este raspunzatoare de eventualele intarzieri sau anulari ale zborului nu agentia
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel.
 • Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singur.
 • Pentru grupuri de min 20 pers putem organiza plecarea din Iasi sau Cluj – Napoca

Pelerinaj Israel 2023

• Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj în Israel, dar fie nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0755.047.767.
• Precizăm că pelerinii pot fi preluați și de pe traseul spre Bucuresti: Sibiuv ⇒ Brasov ⇒ Campina ⇒ Ploiesti ⇒ Bucuresti (Otopeni) iar pentru cei care vin la locul de imbarcare (Fagaras) cu masina personala, asiguram loc de parcare.
• Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei.

• Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

Pentru alte detalii, excursii in Israel, informații sau rezervări ne puteți contacta la numarul de telefon: 0755047767 , ori puteţi trimite un email la adresa rezervari@inpelerinaj.ro , cu titlul „Pelerinaj Israel” sau „Excursie Israel”.

• Transportul spre Muntele Athos se face cu microbuz de 8+1 locuri. Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Ouranoupoli spre Sfântul Munte Athos și suntem nevoiti să ne cazăm încă o noapte la hotel (15-20 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului). Masa pe drum sau în afara muntelui nu este inclusă în preţ. 
Programul pelerinajului poate suferi mici modificări în functie de locurile disponibile de cazare la mănăstiri iar obiectivele afișate vor fi atinse in conditiile in care manastirile vor fi deschise in acea zi pentru inchinare. Se asigură două mese pe zi la mănăstirile unde vom fi cazați (ar fi bine să aveți în rucsac câteva alimente neperisabile, biscuiti, batoane energizante, conserve etc. daca nu rezistați câteva ore fără mâncare, deoarece acolo nu o să avem de unde cumpăra mâncare la nevoie).
Alte sfaturi: telefonul mobil deschideti-l doar când este necesar, deoarece la mănastiri nu sunt multe prize de încărcat și dacă nu aveți un triplu sau o baterie externa, există șanse mici să reusiti întotdeauna încărcarea, când toată lumea concurează pentru aceeași priză; păstrați linistea și respectati gazdele; procurați-vă bani mărunti dacă aveți de gând să platiți pomelnice sau să cumpărați diverse obiecte bisericesti.

• Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj la Muntele Athos, dar fie nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0755.047.767.
• Pelerinaj Muntele Athos se adresează exclusiv bărbaţilor!
• Precizăm că pelerinii pot fi preluați și de pe traseul spre Grecia: Brasov ⇒ Campina ⇒ Ploiesti ⇒ Bucuresti ⇒ Giurgiu iar pentru cei care vin la locul de imbarcare (Fagaras) cu masina personala, asiguram loc de parcare.
• Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, viza de acces în Sfântul Munte Athos (Diamonitirion), completarea formularului electronic de intrare in Grecia, obținerea biletelor pentru vapor, transportul pe Munte, ajutor în achiziționarea produselor bisericesti și oferirea de detalii despre locurile în care mergem.

• Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

Pentru alte detalii, excursii in Muntele Athos, informații sau rezervări ne puteți contacta la numarul de telefon: 0755047767 , ori puteţi trimite un email la adresa rezervari@inpelerinaj.ro , cu titlul „Pelerinaj Muntele Athos” sau „Excursie Muntele Athos”.

Pelerinaj Muntele Athos 2021

Rezerva-ti locul acum.

  Copie CI sau Pasaport

  Rezerva un loc in acest pelerinaj

  Fii la curent cu noile pelerinaje

   (Datele personale vor fi folosite exclusiv pentru a te informa cu privire la noile pelerinaje organizate)

   2023-02-01T17:04:51+02:00joi, 26 ianuarie, 2023|0 Comentarii
   Go to Top