• Pelerinaj Israel, Excursie Israel, Circuit Israel, Pelerinaj Ierusalim

Pelerinaj Israel 2023 – 5 nopti/6 zile (avion HiSky)

23 – 28 noiembrie

Preţ 799€/persoana

CONFIRMARE IMEDIATA! Tarif valabil cu plecare din Bucuresti, pentru o persoană, la rezervarea unei camere (2 adulți). Grup minim 15 persoane.

Condiţiile ofertei:

Inclus:

– Transport avion dus/intors Bucuresti – Tel Aviv – București (HiSky);
– Transport cu autocar/minibus modern, cu climatizare, conform programului;
– Taxe de aeroport;
– 5 nopti de cazare la hotel 3*-4*, conform clasificarii locale;
– Demipensiune (2 mese pe zi, conform programului);
– Ghid preot însoțitor din partea agentiei;
– Contract și factură;

Cheltuieli neincluse:

Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
– Alte mese înafara de cele specificate în program;
– Alte taxe si cheltuieli personale;
– Bauturile la mese si in timpul programului;
– Alte obiective in afara celor specificate în program;
– Bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali în valoare de 5€/pers./zi (se plăteşte obligatoriu către ghid)
– Optionalele din program (aprox. 35 euro/pers. – Manastirea Carantania, Croaziera Marea Galileii, Muntele Tabor);

Avans 250 Euro – Pelerinaj Israel 2023 (HiSky)

• Supliment single 235 €
• Reducere 20 € pentru copil 6 – 12 ani pentru cazare in camera cu 2 adulti
• Reducere 15 € a treia persoana in camera.
• Pentru grup mai mic de 14 persoane se achita suplimentar 99 Euro/pers.

Cei mai bine cotaţi ghizi şi cel mai apreciat circuit. Pelerinii ne recomandă!

Ziua 1

Bucuresti (Otopeni) – Tel Aviv

Prezentare in Aeroportul Bucuresti Otopeni pentru zbor Bucuresti-Tel Aviv. Decolare din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunsi in Tel Aviv, dupa formalitatile vamale ne indreptam spre Bethleem pentru cazare.

Ziua 2

Bethleem – Manastirea Sf.Sava – Cetatea Ierusalimului

Mic dejun si deplasare cu autocarul la Bethleem – Mănăstirea Sfântul Sava (mănastire din sec. al V-lea, locul unde s-au nevoit unii din cei mai mari sfinţi ai ortodoxiei, Sf. Sava cel Sfintit, Sf. Ioan Damaschinul etc.) – Mănăstirea Sfântul Teodosie (începătorul de obşte, prima mănăstire de obște din lume, grota magilor – locul unde magii s-au odihnit spre tara lor, iar Ingerul Domnului s-a aratat si le-a spus sa plece pe alta cale in tara lor) – Câmpul Păstorilor (locul unde inoptau pastorii in noaptea Nasterii Domnului) – Biserica Naşterii Domnului (peştera unde s-a născut Mântuitorul nostru Iisus Hristos si icoana Maicii Domnului Bethleemiţa) – Grota laptelui (locul unde a alaptat Maica Domnului inainte de fuga in Egipt).

Cazare la hotel in Bethleem și cină (demipensiune).

Ziua 3

Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii – Sfantul Mormant

Mic dejun si deplasare la Ierusalim – Muntele MăslinilorBiserica Înălțării Domnului și a doua  aflare a capului Sfântului Ioan BotezătorulMănăstirea Sfânta Pelaghia Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns) – o frumoasă panoramă asupra Ierusalimului sau Orașul Păcii – Grădina Ghetsimanii (locul unde Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi arestat) – Mormântul Maicii Domnului (locul în care a fost înmormântată Maica Domnului și icoana nefăcută de mână omeneasă a Maicii Domnului Ierusalimitsa) – Biserica Sfântului Arhid. Stefan (locul unde a fost martirizat cu pietre primul martir creștin) – Casa Sfintilor Părinti Ioachim și Ana (locul unde s-a născut și a copilărit Maica Domnului) –  Via Dolorosa sau Drumul Crucii ( cele 14 opriri de pe Drumul Crucii) – Biserica Sf Mormânt (Sfântul Mormânt al Mântuitorului nostru Iisus Hristos).

Cazare la hotel in Bethleem și cină (demipensiune).

Ziua 4

Hozeva – Muntele Ispitirii – Raul Iordan – Marea Moarta

Mic dejun si deplasare cu autocar la HozevaMănăstirea Hozevei (moaștele Sf. Gheorghe și ale Sf. Ioan Iacob românul) – Deșertul IudeilorIerihon (cel mai vechi oras din lume) – Asezământul Românesc de la IerihonBiserica Dudu lui Zaheu (sicomorul în care s-a urcat Zaheu vameșul ca să-l vadă pe Mântuitorul) – Muntele ispitirii, Mănăstirea Carantania (muntele unde a fost ispitit Mântuitorul de către diavol) Râul Iordan ( unde a fost botezat Mântuitorul) – Mănăstirea Sfântul Gherasim de la Iordan (pustiul Iordanului – locul unde s-a nevoit Sf. Gherasim de la Iordan)  – Marea Moartă (plimbare cu cămile, baie în mare etc.) 

Cazare la hotel in Bethleem și cină (demipensiune).

Optional: Participare la Sf Liturghie la Biserica Sf. Mormânt (00:00-02:00).

Ziua 5

Capernaum – Marea Galileii – Muntele Tabor – Cana Galileii – Nazaret – Haifa

Mic dejun si deplasare la  Muntele Tabor (locul unde a avut loc Schimbarea la fata a Mântuitorului – Mănăstirea ortodoxă a Schimbării la Față) – Cana Galileii (minunea prefacerii apei în vin, prima minune a Mântuitorului) – NazaretBiserica ortodoxă Sf. Arhanghel Gavril (aici se află izvorul Sf. Fecioare Maria, aflat în apropiere de locul casei Sf. Familii din Nazaret) – Basilica Catolica Bunei Vestiri (locul unde se află grota în care Sf. Arhanghel Gavriil a dat Maicii Domnului, Buna Vestire a nașterii Domnului) – Tabgha (locul înmultirii painilor și peștilor) – Capernaum – ruinele orasului din perioada Mantuitorului, sinagoga si casa Sf. Ap Petru) – Biserica ortodoxă a Sfinților Apostoli –Haifa Mănăstirea  Stela Maris (Steaua Mării, pestera Sf. Prooroc Ilie) și Gradinile Bahai (O frumoasă panoramă asupra Gradinilor suspendate Bahai, realizate după Gradinile antice ale Semiramidei).

Cazare la hotel in Bethleem și cină (demipensiune).

Ziua 6

Ein Karem – Lod – Tel Aviv 

Mic dejun și deplasare la Ein Karem ( locul nașterii Sf Ioan Botezătorul și izvorul Mariei) – Lod – Mănăstirea Sf Gheorghe ( mormântul Sfântului și Mare Mucenic Gheorghe ) – Tel Aviv – Casa lui Simon Tăbăcarul – Biserica Tavitei – cetatea Yaffa – timp liber 1-2 h. 

Deplasare la aeroport Ben Gurion pentru decolarea către România.

La cererea grupurilor programul și numărul zilelor se poate modifica în funcție de cerere.

Este necesar pașaport valabil cu cel puțin 6 luni de la data întoarcerii în țara

Pentru orice alte modificări ale programului la cerere se percep tarife suplimentare.

Preotii care vin cu un grup format primesc gratuitate. 

Modalităţi de plată:

Cont RON: ING BANK: RO73INGB0000999909588435

Cont RON: BANCA TRANSILVANIA: RO64BTRLRONCRT0CF4436401

Cont EUR: BANCA TRANSILVANIA: RO11BTRLEURCRT0CF4436401

Asistenta turistica este asigurata de ghidul preot si reprezentantii de la destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.
Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
• Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
• Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.
• Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Avatour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 10 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in program sunt informative.

Pelerinaj Israel 2023 (avion)

• Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj în Israel, dar fie nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0755.047.767.
• Precizăm că pelerinii pot fi transferati contracost spre Bucuresti din toate localitatile.
• Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei.

• Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

Pentru alte detalii, excursii in Israel, informații sau rezervări ne puteți contacta la numarul de telefon: 0755047767 , ori puteţi trimite un email la adresa rezervari@inpelerinaj.ro , cu titlul „Pelerinaj Israel” sau „Excursie Israel”.

• Transportul spre Muntele Athos se face cu microbuz de 8+1 locuri. Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Ouranoupoli spre Sfântul Munte Athos și suntem nevoiti să ne cazăm încă o noapte la hotel (15-20 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului). Masa pe drum sau în afara muntelui nu este inclusă în preţ. 
Programul pelerinajului poate suferi mici modificări în functie de locurile disponibile de cazare la mănăstiri iar obiectivele afișate vor fi atinse in conditiile in care manastirile vor fi deschise in acea zi pentru inchinare. Se asigură două mese pe zi la mănăstirile unde vom fi cazați (ar fi bine să aveți în rucsac câteva alimente neperisabile, biscuiti, batoane energizante, conserve etc. daca nu rezistați câteva ore fără mâncare, deoarece acolo nu o să avem de unde cumpăra mâncare la nevoie).
Alte sfaturi: telefonul mobil deschideti-l doar când este necesar, deoarece la mănastiri nu sunt multe prize de încărcat și dacă nu aveți un triplu sau o baterie externa, există șanse mici să reusiti întotdeauna încărcarea, când toată lumea concurează pentru aceeași priză; păstrați linistea și respectati gazdele; procurați-vă bani mărunti dacă aveți de gând să platiți pomelnice sau să cumpărați diverse obiecte bisericesti.

• Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj la Muntele Athos, dar fie nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0755.047.767.
• Pelerinaj Muntele Athos se adresează exclusiv bărbaţilor!
• Precizăm că pelerinii pot fi preluați și de pe traseul spre Grecia: Brasov ⇒ Campina ⇒ Ploiesti ⇒ Bucuresti ⇒ Giurgiu iar pentru cei care vin la locul de imbarcare (Fagaras) cu masina personala, asiguram loc de parcare.
• Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, viza de acces în Sfântul Munte Athos (Diamonitirion), completarea formularului electronic de intrare in Grecia, obținerea biletelor pentru vapor, transportul pe Munte, ajutor în achiziționarea produselor bisericesti și oferirea de detalii despre locurile în care mergem.

• Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

Pentru alte detalii, excursii in Muntele Athos, informații sau rezervări ne puteți contacta la numarul de telefon: 0755047767 , ori puteţi trimite un email la adresa rezervari@inpelerinaj.ro , cu titlul „Pelerinaj Muntele Athos” sau „Excursie Muntele Athos”.

Pelerinaj Muntele Athos 2021

Rezerva-ti locul acum.

  Supliment camera single?

  Copie carte identitate

  Rezerva un loc in acest pelerinaj

  Fii la curent cu noile pelerinaje

   (Datele personale vor fi folosite exclusiv pentru a te informa cu privire la noile pelerinaje organizate)

   2023-09-13T14:06:25+03:00joi, 26 ianuarie, 2023|0 Comentarii
   Go to Top